Selecteer een pagina

Interim-management

De afdeling draait niet goed, er is veel onderlinge spanning en gebrek aan respect en nu is de manager ook nog ziek. Hoe krijgen we zo snel mogelijk stabiliteit?
We hebben als afdeling een nieuwe opgaaf en moeten de samenwerking met de netwerkpartners anders gaan invullen. De manager doet een stap terug omdat hij dit niet ziet zitten. Wat nu?

KIK heeft veel ervaring in (interim) management in een veranderende omgeving.

De huidige samenleving vraagt veel van organisaties en hun medewerkers. De buitenwereld is constant in beweging. Er is steeds meer vraag naar nieuwe vormen van leiderschap, van samenwerking buiten bestaande kaders. Hoe doe je dat? Hoe zorg je voor een veilige omgeving waarin ruimte is om te experimenteren, waar je fouten mag maken. Een goede manager die zowel duidelijkheid en structuur biedt maar ook visie en ruimte geeft om in te springen op veranderingen is cruciaal.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als manager in een veranderende omgeving. Daardoor heb ik snel beeld bij het reilen en zeilen van een team en wat er nodig is om het team goed te laten draaien. Ik schakel snel, ga confrontaties niet uit de weg en ben resultaatgericht. Daarbij verlies ik het team niet uit het oog want mijn energie haal ik uit de samenwerking met mensen. Ik geloof dat als je het beste uit mensen naar voren haalt en een podium geeft voor zijn of haar talent, het mooie resultaten oplevert.